promovare online

Promovare Online

Oricine poate porni o campanie PPC, insa numai un specialist o poate gestiona eficient, astfel incat sa aduca profit.

Provocarea nu consta in aducerea traficului pe site, deoarece acest lucru se poate face usor daca exista un buget; ea consta in aducerea acelui trafic relevant, pe paginile unde acesta se poate converti in lead-uri sau clienti. Upbit poate oferi acest serviciu cu eficienta maxima, aducand rezultate rapide prin campaniile care au fost setate si, in acelasi timp, oferind mentenanta a campaniilor, astfel incat bugetul sa fie optimizat constant.

Google Ads

Google Ads este unul din cele mai cunoscute servicii de CPC (Cost Per Click) si, totodata, una dintre cele mai accesibile metode de promovare online, compatibila cu orice tip de afacere.

Remarketing

Remarketing reprezinta una dintre cele mai EFICIENTE forme de Display Advertising ce permite afacerii tale sa afiseze anunturi DOAR celor ce au vizitat site-ul tau. Imagineaza-ti puterea acestui instrument!

Email Marketing

Activitatea de email marketing reprezinta cea mai matura tehnologie de publicitate pe Internet si cea mai directa. Astfel, mesajul ajunge in casuta de email a fiecarui utilizator sau potential client cu care ati mai avut contact in trecut.

Social media ads

Promovarea prin Facebook Ads va ofera posibilitatea servirii mai exacte a mesajelor promotionale. Varsta, limba, localitate, s.a.m.d sunt doar cateva criterii pe baza carora putem face ca reclamele servite sa ajunga fix acolo unde trebuie.

Optimizare conversii

Optimizarea ratei de conversie (CRO) este unul din ultimele trenduri despre care se discuta in marketingul online, chiar daca nu este un subiect atat de nou. Rata de conversie este un aspect important la magazinele online si la orice alt site care trebuie sa “vanda”.

Pay per Click (PPC)

Alegem bugetul, cuvintele cheie, datele demografice si geografice si vezi imediat cum incep sa iti vina vizitatori interesati de site-ul tau. Te ajutam si cu optimizarea continua a campaniilor cu scopul de a le face profitabile.

Noi te putem ajuta acum!

Ofertă personalizata pentru promovare online!