aplicatii web

Aplicatii Web

Aplicatii web cu baze de date MySQL, site-uri in PHP/JS de complexitati diferite, programe utilitare la comanda.

Aplicatii web sunt deja la o distanta considerabila fata de soft-urile desktop. Sunt numerosi utilizatori care folosesc acest tip de software in detrimentul celui instalat pe statia proprie de lucru.

Intuitiv

O aplicatie web-based este foarte comoda in utilizare. Se poate accesa oricand, la orice ora si in orice parte a lumii. Intreaga baza de date este disponibila mereu. Poti accesa o astfel de aplicatie de pe telefon, tableta sau laptop, de cate ori ai nevoie.

Platforme multiple

Frumusetea aplicatiilor web este ca functioneaza pe platforme multiple. Multe functioneaza pe diferite tipuri de browsere si sunt adesea compatibile cu cele mai multe dintre sistemele de operare.

Cost Redus

Prin comparatie cu aplicatiile desktop, costurile sunt mai reduse. Totodata, nu ai nevoie sa folosesti spatiu pe calculator si nici sa platesti pentru mentenanta.

Fara Instalare

Spre deosebire de aplicatiile desktop, cele web nu trebuie instalate deoarece ruleaza pe un server web. Castigi astfel timp si eviti efortul de instalare. In acelasi timp, utilizand servere web, problemele de mentenanta tind spre zero.

Integrare

Multe dintre aplicatiile web-based dezvoltate de UPBIT pot fi integrate cu alte sisteme proprii sau externe. Intreaba-ne ca sa afli cat de repede se poate intampla acest lucru in cazul tau, contacteaza-ne!

Tehnologii moderne

Folosim cele mai noi solutii tehnologice din domeniul web pentru a pune in practica proiectul tau. Avem idei inovative si iti oferim un site cu functii complexe.

Implementare

Principii in implementarea aplicatiilor web

 • Viteza mare de executie

  Scrie cod optimizat, optimizeaza-ti interogarile si foloseste tehnici de cache-ing pentru a asigura o rulare a aplicatiei la viteze cat mai mari.

 • Interfata cat mai simpla, intuitiva

  O interfata simpla, folosirea fonturilor mari, spatiile generoase, nu prea multe informatii pe o singura pagina vor face aplicatia mult mai prietenoasa pentru utilizatori.

 • Intrumente utile la vedere

  Afișează undeva în dreapta paginii, cât mai vizibil, link- uri de service sau instrumente de lucru care pot fi folositoare utilizatorilor în procesul de operare.

 • Continut media

  Solutii software cu „personalitate” si dinamism, prin folosirea in cadrul aplicatiei a elementelor media (video, audio si altele)

 • Personalizare

  Ofera utilizatorului posibilitatea de a-si personaliza contul, aspect care poate induce acestuia un sentiment de proprietate asupra aplicatiei, prin urmare o sustinere mai mare a acesteia.

Etapele realizarii proiectului

01

Analiza si planificare

Ne cunoastem si discutam nevoile afacerii tale. Analizam piata, tendintele si planificam proiectul.

02

Dezvoltare proiect

Experienta noastra este dedicata succesului afacerii tale.

03

Feedback si modificari finale

Vom analiza impreuna proiectul si vom discuta modificarile.

04

Finalizam proiectul

Ultimele modificari, retusuri si optimizari pentru proiectul tau inainte de a-l pune online!

Noi te putem ajuta acum!

Oferta personalizata pentru crearea unei aplicatii web!