optimizare seo

Optimizare SEO

Promovarea site-ului cu focus pe cresterea traficului

Ai un business nou in mediul online, sau ai deja o experienta de cativa ani, sunt cu siguranta foarte multe lucruri pe care nu le-ai descoperit inca. Lucruri care iti pot ajuta business-ul sa creasca si sa devina mai mult decat un rezultat in Google. De aceea, echipa noastra este pregatita sa-ti impartaseasca numeroase secrete care pot face diferenta intre un business de rutina si unul de succes.

Durabilitate

Promovare organica (adica naturala) a site-ului sau a magazinului online – acest aspect este un mare avantaj prin prisma faptului ca businessul va atrage oameni interesati de serviciile sau produsele oferite

Mai multi clienti

Dezvoltarea afacerii prin atragerea unui numar mare de clienti, ceea ce se va reflecta in mai multe vanzari si, implicit, in imbunatatirea profitului

Cost Redus

Credem in diferentiere. Pentru noi, fiecare campanie de promovare SEO este unica, fiecare client este diferit! Astfel, toate propunerile noastre sunt personalizate si adaptate nevoilor clientilor nostri.

Parteneriat

Clientii nostri sunt partenerii nostri! Daca ei au succes cu businessul lor, atunci putem si noi, la randul nostru, evolua. De aceea, daca devii partenerul nostru, vom avea intotdeauna grija sa colaboram cu tine pentru fiecare decizie importanta in parte.

Sustinere

Daca esti nou in piata si ai o idee inovatoare, noi te ajutam sa o valorifici. Incepand de la lucruri precum logo, slogan si structura de site si pana la crearea unei strategii pe un an de zile, le poti obtine cu ajutorul nostru.

Audit tehnic

Analizam site-ul din toate perspectivele relevante inainte de a incepe procesul de link building, site-ul tau va trece prin mai multe audituri in cadrul carora vom analiza mai multi factori care au un impact felului in care site-ul tau este afisat pe pagina Google.

Noi te putem ajuta acum!

Ofertă personalizata pentru optimizare SEO!