Afacerea ta

Aplicații web

Aplicații web cu baze de date MySQL, website-uri in PHP de complexități diferite, programe utilitare la comandă.
  • APLICAȚIILE WEB sunt deja la o distanță considerabilă față de soft-urile desktop. Sunt numeroși utilizatori care folosesc acest tip de software în detrimentul celui instalat pe stația proprie de lucru.
INTUITIV
O aplicație web-based este foarte comodă în utilizare. Se poate accesă oricând, la orice oră și în orice parte a lumii. Întreagă bază de date este disponibilă mereu. Poți accesă o astfel de aplicație de pe telefon, tabletă sau laptop, de câte ori ai nevoie.
PLATFORME MULTIPLE
Frumusețea aplicațiilor web este că funcționează pe platforme multiple. Multe funcționează pe diferite tipuri de browsere și sunt adesea compatibile cu cele mai multe dintre sistemele de operare.
COST REDUS
Prin comparație cu aplicațiile desktop, costurile sunt mai reduse. Totodată, nu ai nevoie să folosești spațiu pe calculator și nici să plătești pentru mentenanța.
FĂRĂ INSTALARE
Spre deosebire de aplicațiile desktop, cele web nu trebuie instalate deoarece rulează pe un server web. Câștigi astfel timp și eviți efortul de instalare. În același timp, utilizând servere web, problemele de mentenanța tind spre zero.
INTEGRARE
Multe dintre aplicațiile web-based dezvoltate de UPBIT pot fi integrate cu alte sisteme proprii sau externe. Întreabă-ne că să afli cât de repede se poate întâmplă acest lucru în cazul tău, contactează-ne!
TEHNOLOGII MODERNE
Folosim cele mai noi soluții tehnologice din domeniul web pentru a pune în practică proiectul tău. Avem idei inovative și îți oferim un website cu funcții complexe.

Noi te putem ajuta acum

Oferta personalizata pentru creare website, conform specificatiilor transmise!
PRINCIPII ÎN IMPLEMENTAREA APLICAȚIILOR WEB
Cateva principii pe care le poti urma atunci cand proiectezi o aplicatie web:
  • Viteza mare de executie – Scrie cod optimizat, optimizeaza-ti interogarile si foloseste tehnici de cache-ing pentru a asigura o rulare a aplicatiei la viteze cat mai mari.
  • Interfata cat mai simpla, intuitiva – O interfata simpla, folosirea fonturilor mari, spatiile generoase, nu prea multe informatii pe o singura pagina vor face aplicatia mult mai prietenoasa pentru utilizatori.
  • Intrumente utile la vedere – Afiseaza undeva in dreapta paginii, cat mai vizibil, link-uri de service sau instrumente de lucru care pot fi folositoare utilizatorilor in procesul de operare.
  • Elemente media – Insufla software-ului tau personalitate, dinamism, utilitate folosind in cadrul aplicatiei elemente media (video, audio, etc)
  • Personalizare – Ofera utilizatorului posibilitatea de a-si personaliza contul, aspect care poate induce acestuia un sentiment de proprietate asupra aplicatiei, prin urmare o sustinere mai mare a acesteia.
Trimite un mesaj