Afacerea ta

Website de prezentare

Pentru multe afaceri, cartea de vizită este un website. Când oamenii aud de o firmă sau au nevoie de informații suplimentare, doresc să facă acest lucru pe cont propriu, online.
  • Indiferent de domeniul de activitate al firmei pe care o conduci, un website de prezentare este o necesitate atunci când vine vorba de prezența online a afacerii tale. În ziua de azi când costurile administrării unei afaceri sunt foarte mari iar concurență este pretutindeni, scopul nostru este de a crea website-uri de prezentare moderne, profesionale la prețuri rezonabile.
DESIGN RESPONSIVE

Website-ul tău va fi optimizat indiferent de ecranul de pe care este accesat. Știi că peste 50% din clienții tăi îl vor accesa de pe dispozitive mobile?

SECURITATE

Acordăm o atenție sporită datelor tale și ne asigurăm că serverul și website-ul tău vor fi protejate de atacuri și tentative de furturi de date.

SUPORT

Îți detaliem întregul proces de construcție și primești training pentru a învața cum să-ți administrezi simplu și eficient website-ul.

USER FRIENDLY

Când realizăm un proiect îl gândim că și când noi am fi vizitatorii website-ului și potențiali clienți. Atât designul website-ului cât și structură trebuie să fie ușor de înțeles și de folosit

IDENTITATE CLIENT

Fiecare proiect de web design are propria tematică conform domeniu de activitate. Oferim un design specific, unic, cu un impact plăcut asupra vizitatorilor.

TEHNOLOGII MODERNE

Folosim cele mai noi soluții tehnologice din domeniul web pentru a pune în practică proiectul tău. Avem idei inovative și îți oferim un website cu funcții complexe.

WEB DESIGN – Realizare website de prezentare

icon
Planificare
Definirea proiectului este primul pas în crearea unui website și include un sondaj folosit pentru a aduna informațiile necesare dezvoltării.
icon
Testare
Acest pas alocă timp pentru verificări, pentru crearea unui plan realistic și ulterioară lansare a website-ului dumneavoastră.
image
icon
Dezvoltare
Structurarea website-ului pe hârtie și dezvoltarea lui sunt cei mai importanți pași din construirea și integrarea website-ului în mediul online.
icon
Livrare
Când totul corespunde cerințelor și putem spune cu convingere că avem un nou client mulțumit, produsul dvs. este lansat.

Noi te putem ajuta acum

Ofertă personalizată pentru creare website, conform specificațiilor transmise!
Beneficiile unui Website
  • Fii ușor de găsit – Este unul dintre cele mai importante motive pentru a avea un website, oamenii căutând adesea online produsele și serviciile pe care doresc să le achiziționeze.
  • Atrage mai mulți clienți – Un website îți oferă posibilitatea să ajungi la potențialii clienți din diverse zone geografice, oricine putând accesă website-ul și, prin urmare, poate fi un potențial client.
  • Prezintă-ți ofertă, dar și firmă – Consumatorii vor să știe ce oferi, dar vor să îi cunoască și pe oamenii de la care cumpără, fiind poate și mai pronunțat pentru cei ce oferă servicii.
  • Promovează-ți produsele – Transformă vizitatorii website-ului în clienți. Explică-le de ce au nevoie de produsele sau serviciile tale, ce beneficii le vor aduce și de ce sunt cele mai bune.
  • Inspiră profesionalism – Un website profesionist, cu un conținut bine structurat, va oferii, nu doar informațiile necesare potențialilor clienți, ci și încredere în calitatea și profesionalismul firmei.
Trimite un mesaj