Afacerea ta

Site de prezentare

Pentru multe afaceri, cartea de vizită este un site. Când oamenii aud de o firmă și au nevoie de informații suplimentare, doresc să facă acest lucru pe cont propriu, online.
  • Indiferent de domeniul de activitate al firmei pe care o conduci, un site de prezentare este o necesitate atunci când vine vorba de prezența online a afacerii tale. În ziua de azi când costurile administrării unei afaceri sunt foarte mari iar concurență este pretutindeni, scopul nostru este de a crea site-uri de prezentare moderne, la prețuri rezonabile.
DESIGN RESPONSIVE
Website-ul tău va fi optimizat indiferent de ecranul de pe care este accesat. Știi că peste 70% din clienții tăi îl vor accesa de pe dispozitive mobile?
SECURITATE
Acordăm o atenție sporită datelor tale și ne asigurăm că serverul și website-ul tău vor fi protejate de atacuri și tentative de furturi de date.
SUPORT
Suntem alături de tine și după finalizarea proiectului, cu pachete de mentenanță site sau ne poți contacta oricand ai o nelămurire.
USER FRIENDLY
Când realizăm un proiect îl gândim că și când noi am fi vizitatorii website-ului și potențiali clienți. Atât designul website-ului cât și structură trebuie să fie ușor de înțeles și de folosit
BRANDING
Fiecare proiect de web design are propria tematică conform domeniului de activitate. Oferim un design specific și unic, care va avea un impact plăcut asupra celor care îți vor vizită website-ul.
TEHNOLOGII MODERNE
Folosim cele mai noi soluții tehnologice din domeniul web pentru proiectul tău. Avem idei inovative și îți oferim un website cu funcții complexe.
Care sunt beneficiile unui Site?
  • Fii ușor de găsit – Este unul dintre cele mai importante motive pentru a avea un website, oamenii căutând adesea online produsele și serviciile pe care doresc să le achiziționeze.
  • Atrage mai mulți clienți – Un website îți oferă posibilitatea să ajungi la potențialii clienți din diverse zone geografice, oricine putând accesă website-ul și, prin urmare, poate fi un potențial client.
  • Prezintă-ți ofertă, dar și firmă – Consumatorii vor să știe ce oferi, dar vor să îi cunoască și pe oamenii de la care cumpără.
  • Promovează-ți produsele – Transformă vizitatorii website-ului în clienți. Explică-le de ce au nevoie de produsele sau serviciile tale, ce beneficii le vor aduce și de ce sunt cele mai bune.
  • Inspiră profesionalism – Un website profesionist, cu un conținut bine structurat, va oferi, nu doar informațiile necesare potențialilor clienți, ci și încredere în calitatea și profesionalismul firmei.

Noi te putem ajuta acum

Ofertă personalizată pentru creare site de prezentare!

Etapele realizării unui site de prezentare

icon
1. Planificare
Definirea proiectului este primul pas în crearea unui website și include discuție pentru a aduna informațiile necesare dezvoltării.
icon
2. Materiale
În această etapă clientul ne trimite informațiile necesare, texte, imagini, referințe (dacă e cazul) și astfel avem o imagine clară a proiectului.
icon
3. Dezvoltare
Structurarea website-ului pe hârtie și dezvoltarea lui sunt cei mai importanți pași din construirea și integrarea website-ului în mediul online.
image
icon
4. Testare
Acest pas alocă timp pentru verificări, pentru mici retușari și planificarea lansării a site-ului tău.
icon
5. Livrare
Când totul corespunde cerințelor și putem spune cu convingere că avem un nou client mulțumit, produsul tău este lansat.
Trimite un mesaj