Afacerea ta

Publicitate online

Oricine poate porni o campanie PPC, însă numai un specialist o poate gestiona eficient, astfel încât să aducă profit.
  • Provocarea nu constă în aducerea traficului pe site, deoarece acest lucru se poate face ușor dacă există un buget; ea constă în aducerea acelui trafic relevant, pe paginile unde acesta se poate converti în lead-uri sau clienți. Upbit poate oferi acest serviciu cu eficiență maximă, aducând rezultate rapide prin campaniile care au fost setate și, în același timp, oferind mentenanță a campaniilor, astfel încât bugetul să fie optimizat constant.
Google AdWords
Google AdWords este unul din cele mai cunoscute servicii de CPC (Cost Per Click) si, totodata, una dintre cele mai accesibile metode de promovare online, compatibila cu orice tip de afacere.
Remarketing
Remarketing reprezintă una dintre cele mai EFICIENTE forme de Display Advertising ce permite afacerii tale să afișeze anunțuri DOAR celor ce au vizitat website-ul tău. Imaginează-ți puterea acestui instrument!
EMAIL MARKETING
Activitatea de email marketing reprezintă cea mai matură tehnologie de publicitate pe Internet și cea mai directă. Astfel, mesajul ajunge în căsuța de email a fiecărui utilizator sau potențial client cu care ați mai avut contact în trecut.
SOCIAL MEDIA ADS
Promovarea prin Facebook Ads va oferă posibilitatea servirii mai exacte a mesajelor promoționale. Vârstă, limbă, localitate, s.a.m.d sunt doar câteva criterii pe bază cărora putem face că reclamele servite să ajungă fix acolo unde trebuie.
Optimizare CRO
Optimizarea ratei de conversie (CRO) este unul din ultimele trenduri despre care se discută în marketingul online, chiar dacă nu este un subiect atât de nou. Rata de conversie este un aspect important la magazinele online și la orice alt site care trebuie să “vândă”.
Pay per Click (PPC)
Alegem bugetul, cuvintele cheie, datele demografice și geografice și vezi imediat cum încep să îți vina vizitatori interesați de website-ul tău. Te ajutăm și cu optimizarea continuă a campaniilor cu scopul de a le face profitabile.

Noi te putem ajuta acum

Ofertă personalizată pentru publicitate!
Trimite un mesaj