Afacerea ta

Magazin online

Vinzi online, simplu și rapid. Îți dezvoltăm magazinul online și îți oferim acces la toate funcționalitățile de care ai nevoie pentru ca tu să te bucuri de un business online de succes.
  • Vinde produsele și serviciile într-un magazin performant, cu un design modern și responsive. Clienții tăi pot face achiziții de pe orice dispozitiv, având aceeași experiență a cumpărăturilor online, indiferent de ce device folosesc. Dacă ei sunt mulțumiți, tu nu ratezi comenzi, iar magazinul tău se dezvoltă.
MAGAZIN LA CHEIE
La predarea proiectului veți avea un sistem complet și securizat pentru administrarea, și actualizarea permanentă a magazinului
GESTIUNE SI FACTURARE
Știm cât de importante sunt sistemele de gestiune și facturare pentru un magazin online. Veți avea la dispoziție metode de integrare cu sisteme de facturare
RAPORTARE
Rapoarte și statistici complete oferite de Google Analytics, Google Search Console și sistemul avansat de raportare din interiorul platformei
BRANDING
Analizăm profilul de business pentru a înțelege particularitățile domeniului de activitate și împreună realizăm imaginea afacerii tale
GĂZDUIRE, SSL, ȘI SUPORT
Toate aceste beneficii sunt incluse. Îți vom oferi sfaturi, răspunsuri și tutoriale video care te vor ajută în activitatea zilnică
SECURITATE
Acordăm o atenție sporită datelor tale și ne asigurăm că serverul și magazinul tău sunt protejate de atacuri și tentative de furturi de date
Care sunt beneficiile tale?
  • Panou de administrare - Veți putea edita orice produs, orice categorie, orice text, sau poză din magazinului dvs. Puteți modifică stocurile, disponibilitatea și prețul produselor și puteți crea campanii promoționale, puteți adăuga atribute și opțiuni pentru produsele dvs.
  • Design Responsive – Un design responsive este obligatoriu, iar magazinul trebuie să ofere clienților dvs o experiență ușoară de utilizare pe orice dispozitiv. Trebuie să îi ofere clientul o experiență plăcută pe orice pagină, de la prima pagină până la finalizarea comenzii, iar clienții dvs vor putea cumpăra oriunde mai ușor.
  • Metode de plată – Veți avea la dispoziție mai multe metode de plată: ramburs, transfer bancar, SMS iar dacă doriți să plătiți online cu cardul oferim suport pentru integrarea unor procesatori de plăți online: Eu Plătesc, Mobil Pay, Plăți Online, Paypal și altele.
  • Livrare – Cea mai folosită metodă de livrare este prin curierat. Veți avea la dispoziție o varietate de curieri pentru a expedia produsele clienților tăi. Trebuie să închei un contract cu una din firmele de curierat, iar de restul ne ocupăm noi.
  • Vinde mai mult – Singură grijă a dvs. este să vindeți mai mult și veți avea la dispoziție integrări avansate de remarketing cu Facebook și Google Ads. Va putem ajută să accesați cele mai mari 2 platforme de marketing afiliat din România, 2Performant și Profitshare, dar și marketplace-urile celor de la eMag.ro și Cel.ro prin sincronizarea produselor. Toate astea pe lângă optimizarea SEO de care veți beneficia.
 

Noi te putem ajuta acum

Ofertă personalizată pentru crearea unui magazin online!

Etapele realizării unui magazin online

icon
1. Planificare
Definirea proiectului este primul pas în crearea unui website și include un sondaj folosit pentru a aduna informațiile necesare dezvoltării.
icon
2. Dezvoltare
Structurarea website-ului și dezvoltarea lui sunt cei mai importanți pași din construirea și integrarea acestuia în mediul online.
image
icon
3. Testare
Acest pas alocă timp pentru verificări, pentru crearea unui plan realistic și ulterioară lansare a website-ului dumneavoastră.
icon
4. Livrare
Când totul corespunde cerințelor și putem spune cu convingere că avem un nou client mulțumit, produsul dvs. este lansat.
Trimite un mesaj