Afacerea ta

Magazin online

Vinzi online, simplu și rapid. Îți dezvoltăm magazinul online și îți oferim acces la toate funcționalitățile de care ai nevoie pentru ca tu să te bucuri de un business online de succes.
  • Vinde produsele și serviciile într-un magazin performant, cu un design modern și responsive. Clienții tăi pot face achiziții de pe orice dispozitiv, având aceeași experiență a cumpărăturilor online, indiferent de ce device folosesc. Dacă ei sunt mulțumiți, tu nu ratezi comenzi, iar magazinul tău se dezvoltă.
MAGAZIN LA CHEIE
La predare veti avea un sistem complet pentru administrarea si actualizarea permanenta a magazinului
FĂRĂ LIMITE
Nu exista limita asupra numarului de produse, categorii si atribute pe care le poti afisa si vinde in magazin
RAPORTARE
Rapoarte și statistici complete și detaliate ale produselor, vânzărilor și clienților magazinului.
IDENTITATE CLIENT
Fiecare proiect de web design are propria tematică conform domeniu de activitate. Oferim un design specific, unic, cu un impact plăcut asupra vizitatorilor.
SUPORT
Îți detaliem întregul proces de construcție și primești training pentru a învața cum să-ți administrezi simplu și eficient website-ul.
SECURITATE
Acordăm o atenție sporită datelor tale și ne asigurăm că serverul și website-ul tău vor fi protejate de atacuri și tentative de furturi de date.

MAGAZIN ONLINE – Creare magazin online

icon
Planificare
Definirea proiectului este primul pas în crearea unui website și include un sondaj folosit pentru a aduna informațiile necesare dezvoltării.
icon
Testare
Acest pas alocă timp pentru verificări, pentru crearea unui plan realistic și ulterioară lansare a website-ului dumneavoastră.
image
icon
Dezvoltare
Structurarea website-ului pe hârtie și dezvoltarea lui sunt cei mai importanți pași din construirea și integrarea website-ului în mediul online.
icon
Livrare
Când totul corespunde cerințelor și putem spune cu convingere că avem un nou client mulțumit, produsul dvs. este lansat.

Noi te putem ajuta acum

Ofertă personalizată pentru creare website, conform specificațiilor transmise!
Creare Magazin Online
  • Creare Magazin Online fara limita de produse, complet administrabil. Serviciul de creare magazin online este unul foarte cautat pentru ca ofera clientilor posibilitatea de a vinde produse cu costuri foarte reduse in comparatie cu amenajarea unui magazin fizic, costurile chiriei, utilitatilor si a angajatilor.
  • Atrage mai multi clienti – Un website iti ofera posibilitatea sa ajungi la potentialii clienti din diverse zone geografice, oricine putand accesa website-ul și, prin urmare, poate fi un potențial client.
  • Prezinta oferta, dar si firma – Consumatorii vor să știe ce oferi, dar vor sa ii cunoasca si pe oamenii de la care cumpara, fiind poate si mai pronuntat pentru cei ce ofera servicii.
  • Promoveaza produsele – Transforma vizitatorii website-ului in clienti. Explica-le de ce au nevoie de produsele sau serviciile tale, ce beneficii le vor aduce si de ce sunt cele mai bune.
  • Inspira profesionalism – Un website profesionist, cu un continut bine structurat, va oferii, nu doar informatiile necesare potentialilor clienti, ci si incredere in calitatea si profesionalismul firmei.
 
Trimite un mesaj