Afacerea ta

Grafică publicitară

Pentru multe afaceri, cartea de vizita este un website. Cand oamenii aud de o firma sau au nevoie de informatii suplimentare, doresc sa faca acest lucru pe cont propriu, online.
icon
Planificare
Definirea proiectului este primul pas in crearea unui website si include un sondaj folosit pentru a aduna informatiile necesare dezvoltarii.
icon
Testare
Acest pas aloca timp pentru verificari, pentru crearea unui plan realistic si ulterioara lansare a website-ului dumneavoastra.
image
icon
Dezvoltare
Structurarea website-ului pe hartie si dezvoltarea lui sunt cei mai importanti pasi din construirea si integrarea website-ului in mediul online.
icon
Livrare
Cand totul corespunde cerintelor si putem spune cu convingere ca avem un nou client multumit, produsul dvs. este lansat.

Noi te putem ajuta acum

Oferta personalizata pentru creare website, conform specificatiilor transmise!
img
Beneficiile unui Website
  • Fii usor de gasit – Este unul dintre cele mai importante motive pentru a avea un website, oamenii cautand adesea online produsele si serviciile pe care doresc sa le achizitioneze.
  • Atrage mai multi clienti – Un website iti ofera posibilitatea sa ajungi la potentialii clienti din diverse zone geografice, oricine putand accesa website-ul și, prin urmare, poate fi un potențial client.
  • Prezinta-ti oferta, dar si firma – Consumatorii vor să știe ce oferi, dar vor sa ii cunoasca si pe oamenii de la care cumpara, fiind poate si mai pronuntat pentru cei ce ofera servicii.
  • Promoveaza-ti produsele – Transforma vizitatorii website-ului in clienti. Explica-le de ce au nevoie de produsele sau serviciile tale, ce beneficii le vor aduce si de ce sunt cele mai bune.
  • Inspira profesionalism – Un website profesionist, cu un continut bine structurat, va oferii, nu doar informatiile necesare potentialilor clienti, ci si incredere in calitatea si profesionalismul firmei.
Trimite un mesaj